top of page

over stainable

Stainable helpt ondernemingen bij het opstellen van betekenisvol duurzaamheidsbeleid en compliant

SFDR-rapportages en draagt zo graag een steentje bij aan de vergroening van de economie. Dat is ook de betekenis van Stainable: kleurbaar.

iStock-171144449.jpg

het stainable team

Alexandra A. Jurgens-Boot

Initiator

 

Advocaat, Founder Boot Advocaten

CEO & Founder Blue Building Institute

EIdz09KTFGJ9URIbntRX_Profile_picture_Alexandera_Boot.jpg

Tristan Nieuwenhuis

Technical Director

Adviseur Circulaire Economie

EU-Taxonomy alignment

DUPA 2.0

Ing. Tristan Nieuwenhuis MSC is met zijn kennis en ervaring in EU-Taxonomy en certificeringen zoals BREEAM, LEED en GRESB, is hij een uiterst waardevolle sparringpartner voor onze klanten. Stel gerust uw vragen aan Tristan. Ook is hij nauw betrokken bij de laatste ontwikkelingen van Stainable, die naast SFDR rapportage ook de DUPA2.0 rapporten voor taxateurs genereert en organisaties stap voor stap begeleidt met CSRD-voorbereiding en rapportage.

710c88_13dcf6f37f344d868715dbafec0f70d8~mv2_edited_edited.jpg

Joanneke van Wijk

Head of Academy

ESG compliance specialist

Legal Team 

Joanneke kent de EU ESG-regelgeving als geen ander.

Tezamen met haar brede juridische, strategische en ICT kennis is zij een buitengewoon veelzijdige ESG strategie en compliancy specialist en is zij voor onze klanten een belangrijke sparringpartner.

Voor vragen over SFDR en CSRD/ESRS vraagstukken, maar ook waar het gaat om de 'S' requirements van de EU-Taxonomy kunt u bij haar terecht.

EZZ4cFuIQBiWTtntZSXc_BBI_27_edited.jpg

Ruud R. Winter

Chief SFDR Advisor, Head Legal Team

Mr. R.R. Winter was 35 rechter en o.a. 12  jaar president van het College van Beroep voor het bedrijfsleven. Hij gaf regelmatig onderwijs over de toepassing van het Europese recht aan rechters in het buitenland. Ook ESG en SFDR wetgeving valt onder zijn expertise.

Chris Evans

Advisory Board member

Chris Evans is co-founder of Integrated Smart Solutions and brings a wealth of both conceptual and practical knowledge to the company. 

Welcome Chris!

image.png

Marcia Schless

Founding Partner

Pink Line Real Estate Consultancy 

Pink Line Communication 

Liaison Officer BBI

XO0RvbEsQOPUF9aTF73x_653ee392-a102-476b-88d3-9779a9c15b68.jpg
Pieter porrtet_edited_edited.jpg

Pieter Schmalz

Legal Team 

Pieter ondersteunt het team met het ontwikkelen van onze ESG trainingen, rondom onder meer de CSRD, SFDR en Taxonomie. Pieter werkt doortastend en snel. 

20220830-DSC_6075-2 kopie.jpg

Roxane van t Hooft

Consulting & Communicatie

Roxane is als change management adviseur zeer ervaren in het ontwikkelen en geven van tools, trainingen en workshops. Zij coacht ons team van juridische specialisten en technische ESG experts bij de ontwikkeling en uitvoering van ESG opdrachten.

Frans Post

Partner

 

Frans heeft naast zijn carrière als CFO en CEO in de advocatuur ook tijd gemaakt voor 'maatschappelijke focus en impact'. Zo is hij onder meer zeer actief als voorzitter van de Vereniging van Registercontrollers en als adviseur van het Stainable team!

Frans Post - donker_edited.jpg
bottom of page